Diensten | Bandbreedte

Ons datacentrum beschikt over meerdere volledig van elkaar gescheiden glasvezel verbindingen en op onze fiber verbindingen word er gebruik gemaakt van DWDM technologi├źn. Al onze netwerk en fiber apparatuur is volledig dubbel uitgevoerd.

Glasvezel

Ons datacentrum is redundant op glasvezel aangesloten, hierdoor kunnen wij hoge garanties geven en is downtime uitgesloten.

Carrier Neutraal

Klanten kunnen hun eigen bandbreedte verzorgen via onze fiber verbindingen, bandbreedte afnemen bij derden partijen of zij kunnen ervoor kiezen om hun eigen fiber verbindingen in ons datacentrum naar binnen te brengen.

DWDM

Onze darkfibers zijn aangesloten op DWDM apparatuur, met een beschikbaarheid van 41 kleuren per fiber. Dit betekent dat wij ┬▒ 410gigabit per seconde kunnen verwerken per vezel . Onze klanten hebben de optie om een (redundant) DWDM kanaal te huren.

Eigen netwerk

Klanten die niet hun eigen connectivitteit willen verzorgen hebben de mogelijkheid om dit via ons af te nemen, Dataone beschikt over een volledig eigen, en redundant netwerk met een capaciteit van meer dan 150gigabit/s.

VLANS

Het is mogelijk om een of meerdere (redundante) VLANS af te nemen vanuit ons datacentrum op een van onze bestaande verbindingen naar (bijvoorbeeld) Amsterdam.

Colocatie

Wij leveren zeer hoogwaardige stabiele en redundante Colocatie diensten vanuit ons eigen datacentrum in Wormer.Meer

Bandbreedte

Ons datacentrum beschikt over meerdere volledig van elkaar gescheiden glasvezel verbindingen.Meer

Kantoorruimte

Uw eigen systeembeheerders on-site binnen ons datacentrum in Wormer.Meer

Beheer en Support

Onze on-site engineers zijn 24/7 beschikbaar om calamiteiten op te vangen en remote hands te verrichten.Meer